Cleofoura Beaute

Selamat Datang ke Laman Web Saly Cleofoura

Assalamualaikum
Hi, nama saya Salynah 😊. Boleh panggil Saly or Sis no worries.
Terlebih dahulu sis nak welcome uolls yg visit website sis nie. Mesti uollss nak tau apa produk yg sis jual?
Alrite, meh sis story mory sket

Manfaat Buah Delima

1st of all, umur sis nie dah 40+, so confirmlah dah banyak keperluan zatΒ² dalam badan yg berkurangan.
Nak di jadikan cerita, Sis pun jumpa dengan founder satu produk nie. Dia pun suggest sis try utk 5 sachet for 5 days yea.
Perghhh mmg lain sangat sis rasa.

Manfaat Camu Camu Berry

Antara perubahan yg Sis rasa adalah seperti:

βœ”Β Sis dapat tidur yg nyenyak dan cukup. Kalau bangun pagi tu tak de lah nak rasa malas ke, lemau ke. Mmg sedap badan.

βœ” Biasanya pada umur sis yg begini kompom sis akan rasa penat bila sehari bekerja di pejabat, tapi lepas consume 5 days jea produk nie, memang sis rasa bertenaga sangat. Amazing betul.

βœ”οΈ After 5 days tu sis notice lah kat cheek bone muka sis nie macam pinkish sket lah… Apa orang cakap Glowing hah camtu.

βœ”οΈβ€‹ Lagi satu sis ada masaalah jerawat dan kulit sentitive, tak boleh pakai any produk sebarangan. Tapi Cleofoura Beaute Nest ni boleh pulak. Takut juga sis nak pakai mula2. Tapi bila sis kaji kandungan bahan yang digunakan, jadi sis cuba, jerawat sis pun kecut dan parut muka pun berkurangan. Baru 5 hari tuh. MashaAllah.

Manfaat Sarang Burung

Cleofoura Beaute Nest

So dari result-result yg sis alami nielah terus sis buat keputusan untuk terus consume dan berniaga produk nie. Sebab sis nak share kebaikan Cleofoura Beaute Nest ni dengan uols. All women deserve to be beautiful. Kalau konfiden tapi usaha tak de susah juga. So kita cantikkan dalaman dan luaran untuk kita lagi percaya dan konfiden pada diri kita.


Dengan rasminya sis umumkan nama produk nie ialah :

Cleofoura Beaute Nest ( Jeli Delima, Camu-Camu Berry dan Sarang Burung)

Testimoni

Info Lanjut

Sis sangat rekomen pada uolls untuk cuba Cleofoura Beaute Nest sebab sendiri dah cuba.
Memang sangat bagus untuk kulit dan kesihatan kaum wanita.
Kalau uolls nak order Cleofoura Beaute Nest nie boleh jea click butang BELI di bawah nie yea.

Hubungi Kami

Cleo Iris : Saly

Lokasi untuk COD : Petronas Persiaran Surian, Kota Damansara (Berhadapan Thomson Hospital)Β 

No Hp: 0105058992

Masa Niaga: 9.00 am – 6.00 pm

Β